Zelf verzonnen naam voor een Westmalle dubbel imitatie. Hoge gisting met nagisting op fles. Alcohol percentage is ongeveer 7%.
De ingredienten voor 20 liter.
| 2900 gram | Pilsmout | ||||
| 200 gram | Gerstemout speciaal B | ||||
| 200 gram | Caramout 120-150 EBC type Munich | ||||
| 1080 gram | Donkere kandij suiker (gekarameliseerd) | 90 minuten meekoken | |||
| 16 gram | Saaz hop | 90 minuten meekoken | |||
| 30 gram | Hallertau hop | 90 minuten meekoken | |||
| 8 gram | Golding hop | 15 minuten meekoken | |||
| Zakje gist | |||||
| 17 liter | Maiswater | ||||
| 12 liter | Spoelwater |
Maisschema. (begin SG 1056-1061, eind SG 1005-1010, PH eind bier 4.3-4.5)
| 20 minuten | 53 graden | ||
| 60 minuten | 63 graden | ||
| 10 | 78 graden | ||
| 90 | koken |
Als de wort kookt kan de Hallertau en Goldings hop erbij, ook de kandij suiker kan dan voorzichtig worden toegevoegd.
